Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Σχέδια Βρετανών για έξοδο από την Ελλάδα όταν γίνει κατάρρευση!!!


Δύο Αγγλικές εφημερίδες, η Sunday Telegraph και οι Sunday Times, αποκαλύπτουν σχέδιο των Βρετανικών αρχών για εκκένωση της Ελλάδας από Βρετανούς υπηκόους, όταν γίνει οικονομική κατάρρευση. Το ίδιο σχέδιο έχει εκπονηθεί επίσης και για την Ισπανία και την Πορτογαλία. 

Όπως πληροφορούμαστε από την...

ιστοσελίδα defencenet.gr, η μεν Sunday Telegraph αποκαλύπτει σχέδια που φέρονται να επεξεργάζονται τα βρετανικά υπουργεία  Εξωτερικών και Οικονομίας, βάσει  των οποίων αναζητείται η προσφορότερη λύση για την «εκκένωση χιλιάδων εκπατρισμένων που ζουν σε χώρες του ευρωπαϊκού νότου (Ισπανία, Πορτογαλία κλπ), στην περίπτωση που μείνουν χωρίς πρόσβαση στους καταθετικούς λογαριασμούς τους από την κατάρρευση των οικονομιών τους»!

Οι δε Sunday Times, επικαλούνται πηγή από  το υπουργείο Εξωτερικών που δηλώνει  ότι η βρετανική κυβέρνηση  εξετάζει το ενδεχόμενο ναύλωσης αεροπλάνων, πλοίων και λεωφορείων για να μεταφέρουν τους Βρετανούς της νότιας Ευρώπης πίσω στη Βρετανία.

Μετά από όλα αυτά εμείς αναρωτιόμαστε: Είτε οι Βρετανοί και λοιποί λαοί που προετοιμάζονται για το δικό μας «κανόνι» είναι ηλίθιοι, είτε εμάς μας έχει το πολιτικό σύστημα κοιμισμένους, προκειμένου να κερδίζει χρόνο και να αποκομίσει όσο το δυνατόν πιο πολλά οφέλη. 

http://hassapis-peter.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου