Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ραγκούσης έπαιρνε επίδομα τρίτεκνου απο τον ΟΓΑ.

... ο ίδιος διέκοψε μετά τη δήλωση «πόθεν έσχες».
ragkousis-OGA-EPIDOMAΤην αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμυνας, Γιάννη Ραγκούση, προκάλεσε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 για το επίδομα τριτέκνου που λάμβανε ο ίδιος το 2009 και αποτυπώθηκε στη δήλωση του «πόθεν έσχες». Με ανακοίνωσή του, ο κ. Ραγκούσης ξεκαθαρίζει ότι με δική του πρωτοβουλία ζήτησε από τον ΟΓΑ να διακόψει την παροχή του επιδόματος τριτέκνου, να γίνει ο υπολογισμός του συνολικού ποσού που έχει εισπράξει, όχι από τον Οκτώβριο του 2009 που συμμετέχει στην κυβέρνηση, αλλά από το Σεπτέμβριο του 2007,  που εκλέχτηκε βουλευτής.
Το συνολικό ποσό όπως υπολογίστηκε από τον ΟΓΑ, από το 2007, ανέρχεται στο ύψος των 12.000 ευρώ περίπου.

Από αυτό το ποσό, ο κ. Ραγκούσης διευκρινίζει ότι ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει επιστρέψει στον ΟΓΑ, με ταχυδρομική επιταγή, την πρώτη δόση ύψους 6.000 ευρώ.
Και μετά από όλα αυτά τα εκπληκτικά, απομένει να διαπιστώσουμε πόσοι θα είναι οι βουλευτές που λαμβάνουν και επίδομα "απόρων"
Μας ζητούν να στερηθούμε ακόμη και τα βασικά για να σώσουμε την Ελλάδα οι υπεύθυνοι για την κατάντια της, όπως ο Ραγκούσης, που με μισθό βουλευτή και αργότερα υπουργού λάμβανε επίδομα τρίτεκνου χωρίς ίχνος αιδούς. Την ίδια στιγμή απαιτούν να συνεισφέρουν οι κάτω απο τα όρια της φτώχειας έλληνες πολίτες.    
http://www.hellasontheweb.org

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου