Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ετοιμάζονται για απεργία οι απλήρωτοι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ!

Ετοιμάζονται για απεργία οι απλήρωτοι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ! (Σχόλιο blogger: Η Σημαία της χώρας θα κυματίζει μεσίστια μετά απο αυτό,προς ένδειξη συμπαράστασης...)
 
Έτοιμοι για κινητοποιήσεις είναι οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ, αφού παραμένουν επί δύο μήνες απλήρωτοι, ενώ το μόνο που φαίνεται να είναι διασφαλισμένο από την Ιπποκράτους είναι το δώρο Χριστουγέννων, κι αυτό λόγω... αυτοφώρου.

Οι υπάλληλοι του κόμματος ενημερώθηκαν χθες από τον Γενικό Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ και διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ότι το μόνο που μπορούν να θεωρούν σίγουρο είναι το δώρο, αφού ως γνωστόν, η μη καταβολή του σημαίνει αυτόφωρο, έξι μήνες φυλάκιση και πρόστιμο που να αντιστοιχεί τουλάχιστον στο 25% του οφειλόμενου ποσού...

Η εικόνα, πάντως, να σηκώνονται πλακάτ από εργαζόμενους έξω από το κτίριο του (συγ)κυβερνώντος κόμματος αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, την ώρα που ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Παπανδρέου ταξιδεύει ανά τον κόσμο και οι υπουργοί και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ περιτριγυρίζονται από στρατιές συμβούλων και υπαλλήλων.
http://kafeneio-gr.blogspot.com