Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Έσωσε την μητέρα της χάρη στο Grey’s Anatomy

Έσωσε την μητέρα της χάρη στο "Grey’s Anatomy"Ένα κοριτσάκι στις ΗΠΑ κατάφερε να σώσει την ζωή της μητέρας του...
Το ότι ήταν φανατική οπαδός της σειράς Grey’s Anatomy, έπαιξε μεγάλο ρόλο. Διαβάστε πως…

Όταν η μητέρα της ξαφνικά λιποθύμησε, η μικρή Madisyn Kestell’s ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει. Οι ατελείωτες ώρες που είχε περάσει παρακολουθώντας την ξένη τηλεοπτική σειρά “Grey’s Anatomy” ,την βοήθησαν να σώσει την ζωή της αναίσθητης γυναίκας.

Η μητέρα και η 10χρονη κόρη της βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Wisconsin των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν η πρώτη έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε στο πάτωμα.

Τότε, η Madisyn παραμένοντας ψύχραιμη κάλεσε το 100 και έπειτα προσπάθησε να επαναφέρει την μητέρα της με τεχνητή αναπνοή.

Η μικρή κοπέλα μαζί με την 12χρονη φίλη της Katelynn Vreeke κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο τους. Η Madisyn έδινε το φιλί της ζωής στην αναίσθητη μητέρα, ενώ η Katelynn επιχειρούσε συνεχώς μαλάξεις στο στήθος της.

Όπως αποδείχτηκε, η κοπέλα γνώριζε αυτές τις πρακτικές χάρη στην ιατρική τηλεοπτική σειρά “Grey’s Anatomy”. Φαίνεται, πως μητέρα και κόρη περνούσαν πολλές ώρες βλέποντας τα διάφορα επεισόδια, τα οποία αποδείχθηκαν τελικά σωτήρια.

Η μητέρα που λιποθύμησε προσπαθώντας να πιάσει τον αναπνευστήρα της κατά την διάρκεια ενός σοκ άσθματος, δήλωσε πως η ζωή της βρισκόταν αποκλειστικά στα χέρια της κόρης της.

“Αν η Maddie δεν παρέμενε ψύχραιμη και δεν καλούσε το 100, δεν θα βρισκόμουν εδώ να μιλάω αυτή την στιγμή”, είπε η τυχερή μητέρα.

 24ωρο: 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου