Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Εργα και ημέρες ''υπερπατριωτών'' ΄'οπως λέμε superman κτλ... που ''νοιάζονται για το εθνικό συμφέρον''...

Βορίδης: Να πληρώνει ο λαός για να τα κονομάνε οι μεγαλοεργολάβοι

Βορίδης: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει θέμα μείωσης διοδίων…»

Συνέντευξη τύπου προς τα αγαπημένα του ΜΜΕ έδωσε ο νέος υπουργός Μεταφορών κ.τ.λ. –και πάλαι ποτέ «υπερπατριώτης»- Μάκης Βορίδης. Για μια ακόμη φορά απέκλεισε την πιθανότητα να μειωθούν οι τιμές των διοδίων: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει θέμα μείωσης διοδίων υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες». Θα είχε ενδιαφέρον αν τον ρωτούσε –αλλά δεν τον ρώτησε…- κάποιος από τους παρευρισκομένους δημοσιογράφους, να πει τι ακριβώς εννοεί όταν λέει «υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες». Να μας το κάνει πιο… λιανά.


Εννοεί προφανώς ότι η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει και τους… κακόμοιρους τους μεγαλοεργολάβους (που συμβαίνει, όλως τυχαίως, να είναι και «νταβατζήδες» των ΜΜΕ) που λυμαίνονται τα έσοδα των διοδίων; Γι’ αυτό δεν μπορούν να γίνουν μειώσεις «υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες»; Ο λαός, όμως, μπορεί «υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες» να πληρώνει τα… κερατιάτικα για να θησαυρίζουν οι κάθε λογής μεγαλοκαρχαρίες!

Αυτή είναι η λογική των νεοφιλελεύθερων υπουργών του ΛάΟΣ! Τέλος, ο κατά δήλωσή του «εθνικοφιλελεύθερος» κύριος Μάκης χαρακτήρισε το «ξεπάγωμα» των μεγάλων έργων «προτεραιότητά» του. Τουτέστιν, κι άλλα φράγκα για τους… εθνικούς μας εργολάβους, κι άλλα βάρη για τον ταλαίπωρο ελληνικό λαό!

Αυτό είναι το Λά.Ο.Σ!
 http://elnewsgr.blogspot.com


Ο Μπουμπούκος καλεί τους τουρκαλάδες για μπίζνες στην Ελλάδα.


http://ixnos.blogspot.com
«Το μήνυμα της Ελλάδας είναι εξαιρετικά σαφές και καθαρό στις εταιρείες κρουαζιέρας: Ελάτε στην Ελλάδα για δουλειές, καθιστώντας τα λιμάνια μας home porting. Και προς αυτή την κατεύθυνση ήδη καταργήσαμε πλήρως το cabotage και θα συνεργαστούμε ώστε η Ελλάδα να αναδειχθεί σε Νο1 τουριστικό προορισμό κρουαζιέρας, αλλά και οι εταιρείες να κάνουν σωστά τον επιχειρηματικό προγραμματισμό τους» είπε μεταξύ άλλων.....

ο Αδωνις- μπουμπούκος- Γεωργιάδης στη διάρκεια του Seatrade Forum που έγινε στην Κωνσταντινούπολη με θέμα «Turkey: Cruise Tourism Crossroads Between Europe & Asia», απευθυνόμενος στους τούρκους.Και μην αρχίσει τις γνωστές μαλακίες του, διότι ήταν σε τουρκικό φόρουμ με τούρκους σπόνσορες όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία ,και ας αφήσει τα παραμύθια περί επιχειρηματιών της…παγκόσμιας κρουαζιέρας.

Οι τουρκαλάδες του εξέθεσαν τους μέχρι τώρα προβληματισμούς και εμπόδια που υπήρχαν ή υπάρχουν, στην ανάπτυξη του Home-porting στα λιμάνια της Ελλάδας. Επίσης του παρουσίασαν τα σχέδια τους, για την ανάπτυξη και επέκταση της τουριστικής περιόδου και το χειμώνα, όπως και τη σύνδεση της Μεσογείου με τη Μαύρη Θάλασσα σε συνεργασία και με την Τουρκία.

Ο τουρκόφιλος Αδωνίσκος μετείχε σε «πάνελ συζήτησης» με τους κ.κ. Erkunt Oner, Giora Israel, John Tercek, Bruce Krumrine, Tine Oelmann και Levan Varshalomidze.
 http://ventetta.blogspot.com

Με την υπογραφή Βορίδη ξεκινούν οι εργασίες για το τζαμί!! Ε ρε πως τα φέρνει η πουτ.... η ζωή.

Σας παραθέτουμε την αφίσα του Ελληνικού μετώπου απο το 2001,στο οποίο ο Βορίδης ήταν πρόεδρος,στην οποία απεικονίζεται το τζαμί να επισκιάζει τον Παρθενώνα...Κλαυσίγελως....  
Απο τότε θα είχε αυτό το όραμα ο Μαυρουδής ,φαίνεται και ήρθε η ώρα να το υλοποιήσει.

Μόνο η υπογραφή του Μάκη Βορίδη φαίνεται πως απομένει για να γίνει ο επιλεγμένος χώρος στον Βοτανικό, ο τόπος κατασκευής του μουσουλμανικού τεμένους στην Αττική. Αυτή τη στιγμή στην Αττική υπάρχουν .....
περίπου 120 αδήλωτοι χώροι προσευχής για τους περίπου 30.000 νόμιμους μουσουλμάνους και τους χιλιάδες ακόμα παράνομους.

Το ειρωνικό της υπόθεσης πάντως είναι πως η άδεια για τη δημιουργία του τζαμιού, θα βγει με την υπογραφή ενός Υπουργού που προέρχεται από το κόμμα με τη σθεναρότερη φωνή εναντίον της κατασκευής του… Μεγάλη μπουκιά φάε, που λένε…
 http://ventetta.blogspot.com