Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Μάνος: Διώξτε 100.000 δημόσιους υπαλλήλους και τον... Παπαδήμο

Ο επικεφαλής της «Δράσης» υποστήριξε σε συνέντευξη του στο voria.gr ότι για να μην χρεοκοπήσει η χώρα θα πρέπει να απομακρυνθούν 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι.


«Χρειάζονται θεαματικές κινήσεις, εντός του επόμενου διμήνου για να πειστούν οι πιστωτές. Δεν θα πείσουμε κανέναν, αν δεν γίνουν αλλαγές θεαματικές. Προτείνω, για παράδειγμα, να απολυθούν αμέσως 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι. Έτσι μόνο θα δώσουμε ισχυρό μήνυμα ότι αγγίζουμε τις ιερές αγελάδες της Ελλάδας, ότι κάτι αλλάζει σε αυτή τη χώρα. Και αυτό βέβαια πρέπει να γίνει για να εξυγιανθεί ο δημόσιος τομέας και όχι μόνο γιατί το ζητάει η τρόικα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Μάνος.

 

Ζητάει τον πλήρη ανασχηματισμό της κυβέρνησης ακόμα και του ίδιου του Πρωθυπουργού και προτείνει για την προεδρία της κυβέρνησης τον Κώστα Σημίτη.

«Στην πραγματικότητα είναι κυβέρνηση Παπανδρέου με πρωθυπουργό τον Παπαδήμο. Είναι αδικαιολόγητο το ότι ο νυν πρωθυπουργός δεν ζήτησε τίποτα κατά τον σχηματισμό κυβέρνησης του. Μπορεί σε κάποιους το όνομα του Σημίτη να προκαλεί αρνητικούς συνειρμούς, αλλά το πρωτεύον είναι να σωθεί η χώρα και ο Σημίτης θα ήταν μία καλή επιλογή και σίγουρα αποτελεσματικότερη από τον Παπαδήμο. Θα κάνει τη δουλειά και θα αποσυρθεί».

parakato.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου