Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Να νοικιάσουμε την Ακρόπολη σε ιδιώτες προτείνει ο Γιακουμάτος

Να παραχωρηθεί έναντι ενοικίου σε ιδιώτες η Ακρόπολη και άλλοι αρχαιολογικοί χώροι, προκειμένου να αξιοποιηθούν καλύτερα και να εισρεύσουν χρήματα στα δημόσια ταμεία, προτείνει, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ κ. Γερ. Γιακουμάτος...

«Αντί να κοπεί ο μισθός και η σύνταξη, καλύτερα να ενοικιάσει η πολιτεία την Ακρόπολη και όχι μόνον. Να ενοικιάσει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους, τους Δελφούς, τον Ναό του Απόλλωνα, όλους και μάλιστα τώρα» υποστήριξε σε δηλώσεις του στο «Βήμα».


«Είναι προτιμότερο αντί να είναι η Ακρόπολη κλειστή από απεργίες να ενοικιασθεί σε ιδιώτες. Βεβαίως υπό την εποπτεία του κράτους. Έτσι θα έχει εξασφαλισμένα έσοδα το κράτος, θα αυξηθεί ο τουρισμός και η Ακρόπολη θα παραμένει ανοιχτή όλο το 24ωρο. Δεν κατάλαβα; Εάν την ενοικιάσουμε την Ακρόπολη, θα φύγει από τη θέση της; Οι Γάλλοι είναι πιο έξυπνοι από εμάς, που ενοικιάζουν τις Βερσαλίες;» τόνισε.

Όσον αφορά τις πιθανές αντιρρήσεις που θα υπάρξουν για την πρότασή του να ενοικιασθούν η Ακρόπολη, οι Δελφοί, η Κνωσός και όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι σε ιδιώτες ο κ. Γιακουμάτος απαντά: «Να αφήσουν οι ψυχάκηδες και οι αγκυλωμένοι τις θεωρίες του χθες και να δουν το αύριο της πατρίδας».

ΠΗΓΗ: tvxs.gr
http://soukarat.blogspot.com/ 

Σχόλιο...θα ακούσουμε πολλές...ημέρες που 'ναι.Μήπως έχει να προτείνει κάποιους και αυτός ωσάν τον περιστεροχεσθέντα?

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου