Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

«Top Gear» : Όταν η εξαιρετική ταχύτητα έχει ως αποτέλεσμα.... εξαιρετικές,ανόητες και αποικιοκρατικού τύπου αναιδέστατες σαχλαμάρες.Μιλάνε όλοι για πολιτισμό...μιλάνε και τα βαλανίδια!

Το «Top Gear» προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο

Πονοκέφαλο για ακόμη μια φορά στους υπεύθυνους του BBC έχει προκαλέσει ο παρουσιαστής της διάσημης ανά τον κόσμο εκπομπής αυτοκινήτου «Top Gear», Τζερεμέ Κλάρκσον. Θύμα της σκληρής γλώσσας και του ασυγκράτητου ταπεραμέντου του διάσημου Βρετανό παρουσιαστή αυτή τη φορά ήταν ο ινδικός λαός.


Στο επεισόδιο της 28ης Δεκεμβρίου με τίτλο «India Special» αποκάλυψε στην μικρή οθόνη ένα σωρό «ευρηματικές ιδέες» άκρως προσβλητικές για τους Ινδούς. Αρχικά έβαλε ένα χαρτί τουαλέτας σε μια Τζάγκουαρ για να... ταιριάζει με τη χώρα, στη συνέχεια μιλούσε με τους κατοίκους σε απρεπή στάση, φτιάχνοντας το εσώρουχό του, ενώ τοποθέτησε πανό «αποικιακού» χαρακτήρα σε διάφορα σημεία! Το επεισόδιο ξεκινούσε με τον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον να αποχαιρετά τον Κλάρκσον και την ομάδα του που ξεκινούσαν για την Ινδία! Σύμφωνα με την «Telegraph», η Ύπατη Αρμοστεία της Ινδίας στο Λονδίνο έκανε διάβημα προς το BBC, κατηγορώντας τους παραγωγούς πως χλευάζουν τον ινδικό λαό και απαιτώντας να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη.

Να θυμίσουμε ότι από τα λεκτικά του πυρά δεν έχουμε ξεφύγει ούτε οι Έλληνες. Στη στήλη του στην εφημερίδα «The Sun» χαρακτήριζε την Ελλάδα ως απόπατο («Greece is a toilet») και στις Ελληνίδες ως κάτι άγρια και οπισθοδρομικά θηλυκά, με αντρικά χαρακτηριστικά και τρίχες, γένια και μουστάκια στο πρόσωπο.
http://armageddon-news.blogspot.com
(Ελεύθερος Τύπος)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου