Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Τηλεφωνήστε τώρα..... VIP Νεοδημοκράτης με μόλις 2.000 ευρώ το χρόνο

Πενία τέχνας κατεργάζεται. Το παλιό σοφό ρητό φαίνεται ότι οδηγεί τους επιτελείς της Νέας Δημοκρατίας που αναζητούν με αγωνία διάφορους τρόπους για να γεμίσουν το κομματικό ταμείο το οποίο είναι μείον, όπως όλων των κομμάτων άλλωστε.

Ετσι, από τα μέσα Ιανουαρίου, όποιος διαθέτει το ποσό των 2.000 ευρώ θα γίνεται VIP μέλος του κόμματος και αυτό θα πιστοποιείται και με σχετική κάρτα. Οσοι θα ανήκουν σε αυτό το κλαμπ θα έχουν ειδικά προνόμια, στα πρότυπα λειτουργίας των αμερικανικών κομμάτων...
Θα έχουν προνομιακή ενημέρωση, θα μετέχουν σε εκδηλώσεις και γεύματα παρουσία του προέδρου Αντώνη Σαμαρά και άλλων ηγετικών στελεχών του κόμματος ενώ θα λαμβάνουν και ειδικά ενημερωτικά e-mails.

Η λύση αυτή προκρίθηκε καθώς όλες οι άλλες συνήθεις πηγές χρηματοδότησης έχουν στερέψει ενώ επιπλέον τα χρέη ήδη συρρεύονται. Απλήρωτοι εργαζόμενοι, ενοίκια 6 μηνών για το κτίριιο της Λεωφόρου Συγγρού και μια σειρά άλλες υποχρεώσεις δημιουργούν έναν ασφυκτικό κλοιό για τους υπέυθυνους των οικονομικών του κόμματος.
 http://kafeneio-gr.blogspot.com
 
Σχόλιο...Με περισσότερα χρήματα...υπάρχουν και extras?

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου