Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Διέγραψαν (32+21) Έλληνες βουλευτές που τόλμησαν να πουν ΟΧΙ στο νέο κατακτητή της χώρας ....

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr

από "σίβυλλα"

Οι δύο παλιοί συμμαθητές (Παπανδρέου και Σαμαράς) που “εκπαιδεύτηκαν” (από παλιά σε πανεπιστήμιο που φτιάχνει ξεπουλημένους ηγέτες για κράτη μπανανίες) τις τελευταίες ημέρες έβγαλαν το απεχθές προσωπείο τους.
Τρομοκράτησαν λεκτικά τον λαό συνεπικουρούμενοι από τον “Καραγκιόζη” ...που διόρισαν για πρωθυπουργός αλλά και τον εφευρέτη των συγκαλύψεων των βουλευτικών ανομιών (με τους περίφημους νόμους της ασυλίας και της παραγραφής) κ. Βενιζέλο.
 
Κρυμμένοι μέσα στο “χαμαιτυπείο” της Βουλής μαζί με τους νενέκους που τους...
 χειροκροτούν και τους λένε πάντα “Ναι σε όλα” νομοθέτησαν εις βάρος του λαού υπακούοντας στις προσταγές των αφεντικών τους, ενώ απέξω το πραγματικό τους "αφεντικό" ο Ελληνικός λαός δάρθηκε (για άλλη μία φορά) από τα “λοβοτομημένα” ΜΑνΤρόσκυλα τους.
Ο μυαλοχυμένος (κατά το Χάρρυ Κλυνν) κ. Παπανδρέου θεωρεί τον εαυτό του ήρωα γιατί έσωσε λέει την Ελλάδα από την χρεωκοπία!... ενώ ο άλλος εταίρος ο κ. Σαμαράς μας λέει το απίθανο ότι δεν κυβερνά, αλλά απλά "συνυπέγραψε" και επέβαλλε και κομματική πειθαρχία για θετική ψήφο των βουλευτών του στο 2ο μνημόνιο που θα φέρει την εξαθλίωση όλων μας.
Οι μάσκες έπεσαν!... όλα αυτά τα πολιτικά "ανδρείκελα" θα πρέπει πλέον να αντιμετωπισθούν με όλα τα μέσα και με όλους τους τρόπους ως οι χειρότεροι εχθροί του έθνους μας!
Ποιοι είναι οι 32 του ΠΑΣΟΚ που δεν ψήφισαν και τέθηκαν εκτός... 
 Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο απέστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου με την οποία ανακοινώνει την διαγραφήαπό την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος 22 βουλευτών που δεν ψήσισαν τη δανειακή σύμβαση. .
Ο κ Παπανδρέου διέγραψε όσους είχαν καταψηφίσει την δανειακή σύμβαση ή ήταν απόντες από την ψηφοφορία ή δήλωσαν παρόν επί της αρχής. Οι βουλευτές που...
 διεγράφησαν είναι: Σπύρος Κουβέλης, Α' Αθηνών, Άννα Βαγενά, Α' Αθηνών, Λούκα Κατσέλη, Β' Αθηνών, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Β' Αθηνών, Βάσω Παπανδρέου Β' Αθηνών, Λάμπρος Μίχος, Β' Αθηνών, Μαρία Κυριακοπούλου, Αχαΐας, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, Αχαΐας, Βασίλης Τόγιας, Βοιωτίας, Γεώργιος Κασσάρας, Δωδεκανήσων, Χάρης Καστανίδης, Α' Θεσσαλονίκης, Κυριακή Τεκτονίδου, Α' Θεσσαλονίκης, Χρήστος Κατσούρας, Θεσπρωτίας, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Ηρακλείου, Θεόδωρος Παραστατίδης, Κιλκίς, Αλέξανδρος Αθανασιάδης, Κοζάνης, Γεώργιος Παπαμανώλης, Κυκλάδων, Οδυσσέας Βουδούρης, Μεσσηνίας, Μάντατζη Τσετίν, Ξάνθης, Ηλίας Θεοδωρίδης, Πέλλης, Γιάννης Αμοιρίδης, Πιερίας, Χρήστος Μαγκούφης, Τρικάλων.
Οι υπόλοιποι 9 που διαφοροποιήθηκαν σε επιμέρους διατάξεις  δεν θα  συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια στις επόμενες εθνικές εκλογές. Είναι οι Γ.Κουτσούκος, Π. Αντωνακόπουλος, Π. Δημητρουλόπουλος, Β.Κεγκέρογλου, Χρ. Αράπογλου, Δ.Κουσελάς, Δ.Καρύδης, Μ. Μίχου, Μ.Τζελέπης Πριν την ψηψοφορία ο βουλευτής Χαλκιδικής Αργύρης Λαφαζάνης υπέβαλε την παραίτηση του από το βουλευτικό αξίωμα.
Ποιοι είναι οι 21 της ΝΔ που δεν ψήφισαν και διαγράφτηκαν... 
 Οι 21 βουλευτές της ΝΔ που ψήφισαν «όχι» διεγράφησαν και από την Κ.Ο. και από το κόμμα.  Η επιστολή του Αντ. Σαμαρά με τα ονόματα έχει ως εξής:
«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς με επιστολή που αποστέλλει στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τους βουλευτές...
Α΄Αθηνών κυρία Έλενα Κουντουρά, Ά Αθηνών κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ, Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρη Σταμάτη, Άρτας κ. Κωνσταντίνο Παπασιώζο, Αττικής κ. Γιώργο Βλάχο, Βοιωτίας κ. Μιχάλη Γιαννάκη, Δράμας κ. Μαργαρίτη Τζήμα, Δωδεκανήσου κυρία Τσαμπίκα Ιατρίδη, Έβρου κ. Αλέξανδρο Δερμετζόπουλο, Ευβοίας κ. Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο, Ηρακλείου κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, Α΄Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Γκιουλέκα, Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια, Λαρίσης κ. Χρήστο Ζώη, Λέσβου Σπυρίδωνα Γαληνό, Ά Πειραιά κ. Παναγιώτη Μελά, Πέλλης κ. Γεώργιο Καρασμάνη, Σερρών κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη, Σερρών κ. Αναστάσιο Καριπίδη, Σερρών κυρία Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, Χαλκιδικής κ. Γεώργιο Βαγιωνά. Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας του Κόμματος κ. Γ. Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή αυτή, τους παραπάνω Βουλευτές καθώς και τον ευρισκόμενο εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Βουλευτή Β΄Αθηνών κ. Παναγιώτη Καμμένο, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλη της Νέας Δημοκρατίας».
 από "Press-GR"
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου