Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Παραδίδει την εντολή ο Παπαδήμος αν δεν συμφωνήσουν οι αρχηγοί (Σχόλιο...Ο γιωργάκης ξανάρχεται...)

Την πιθανότητα να παραδώσει την εντολή ο Λουκάς Παπαδήμος αν στην αυριανή συνάντηση με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς δεν υπάρξει συμφωνία για τα μέτρα που θα ληφθούν, εξετάζουν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παπαδήμος έχει ενοχληθεί απο τις διαρροές  αλλα και από δημόσιες τοποθετήσεις και από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση και εξετάζει την πιθανότητα, αν αύριο τεθούν εμπόδια στην πορεία για την υπογραφή της δανειακής σύμβασης να παραδώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Εμείς δεν έχουμε τέτοια πρόθεση αλλα αν κάποιοι θέλουν να τινάξουν στον αέρα όσα έχουν γίνει αυτο το τελευταίο διάστημα....» έλεγαν συνεργάτες του κ. Παπαδήμου σε σχέση με την πιθανότητα να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός αν η αυριανή σύσκεψη δεν εξελιχθεί ομαλα.

«Δεν θέλω να κάνω τέτοιες υποθέσεις. Νομίζω ότι οι πολιτικοί αρχηγοί θα πάρουν μαζί με τον πρωθυπουργό τις αποφάσεις για το πως θα προχωρήσουμε από εδώ και πέρα. Όλα τα ζητήματα θα τα συζητήσουν από κοινού οι πολιτικοί αρχηγοί»,  δηλωσε για το θπεμα στον real fm ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Καψης.

Πάντως από την πλευρα της ΝΔ έχουν γίνει διαρροές του τύπου: «καλό είναι ο κ. Παπαδήμος να κρατάει σκληρή στάση στις διαπραγματεύσεις του με την Τρόικα και όχι στο εσωτερικό της χώρας»
Ο πρωθυπουργός συναντάται με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλο ενω στις 19.30 θα έχει συνάντηση με τον κ. ΕΥ. Βενιζέλο.
http://www.infoblog.g

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου