Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Το Mega κόλπο των πασοκοβενιζελικών


Θα σώσουν το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ...
...και μέσω του εγγονού του Μπενάκη
θα βάλουν τα χαϊβάνια της Δεξιάς να νομιμοποιήσουν τα υπερκέρδη της προδοσίας τους.
Προδότης της πατρίδας και της Δεξιάς θα είναι όποιος βουλευτής της ΝΔ ψηφίσει τη Δανειακή Σύμβαση.
..."Δική μου ιδέα ήταν το ΔΝΤ"... έλεγε και ξαναέλεγε ο Καρατζαφέρης ..."Με τη βοήθειά του θα έχουμε χαμηλή πρόσβαση στα τεράστια κεφάλαιά του"... μας έλεγε και μας έκλεινε πονηρά το μάτι ο γαλατάς. Τώρα, που "δικαιώνεται" και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τα χρήματα των "μπουνταλάδων", γιατί την "κοπανά"; Τώρα, που "δικαιώνεται", γιατί δεν διεκδικεί τη "δόξα" του; Θα αφήσει τον Σαμαρά να μας "σώσει" με τη δική του ιδέα; Τώρα θυμήθηκε ο σανοπώλης πως δεν είναι τόσο φτηνά τα χρήματα των τοκογλύφων; Τι συμβαίνει; Τίποτε απολύτως. Αυτή είναι η δουλειά των "λαγών" και ο Καρατζαφέρης είναι "λαγός" ...Ο "λαγός", ο οποίος, αφού επέβαλε τον "ρυθμό" στην "κούρσα" των κομμάτων, αποχώρησε πριν "καεί". Εκτέλεσε μια εργασία και στη συνέχεια αποχώρησε. Αυτό έκανε ο εργαζόμενος Καρατζαφέρης ...Ο Καρατζαφέρης δεν σκέφτεται ...Ο Καρατζαφέρης απλά ενεργεί, εφόσον είναι ένας απλός υπάλληλος του Μητσοτάκη και εργάζεται στην υπηρεσία του.
Στα συμφέροντα του Μητσοτάκη αναζητούμε τα "ελατήρια" των πράξεων του Καρατζαφέρη ...Στα συμφέροντα του αρχιδιαχειριστή των συμφερόντων των βενιζελικών. Αυτών των βενιζελικών, των οποίων τα πολιτικά συμφέροντα εκφράζονται από το ΠΑΣΟΚ. Αυτά τα συμφέροντα εξυπηρετούνται μόνον αν φορτωθεί η Δεξιά την ευθύνη της προδοσίας και του ΔΝΤ. Αυτός είναι ο στόχος τους. Να φορτώσουν την ευθύνη στη Δεξιά. Γι' αυτό έβαλαν τον Καρατζαφέρη να "τρέχει" μπροστά και να λέει πως ήταν δική του ιδέα το ΔΝΤ. Ο Γιωργάκης συζητούσε με τον Στρος Καν μήνες πριν το πρόβλημα και η ιδέα "ανήκε" στον Καρατζαφέρη. Το ΠΑΣΟΚ μάς παρέδωσε αλυσοδέσμιους στο ΔΝΤ και αυτή ήταν ιδέα ενός δεξιού και μάλιστα "ακραίου". Οι διεθνιστούληδες των σοσιαλιστικών και άλλων διεθνών έκαναν μυστικές συμφωνίες με τους τοκογλύφους του ΔΝΤ και την ιδέα την "είχε" ο "υπερπατριώτης". 

Όλα αυτά, όπως αντιλαμβανόμαστε, είναι ένα θέατρο. Οι βενιζελικοί, μέσω του ΠΑΣΟΚ, αφού πρώτα μας λεηλάτησαν σαν "εκσυγχρονιστές", στη συνέχεια μας έβαλαν σαν "σωτήρες" στο ΔΝΤ και τώρα απλά δεν θέλουν να το χρεωθούν οι ίδιοι. Έβαλαν "δεξιό" ΛΑΟΣ στο "κόλπο", για να μοιράσουν αρχικά την ευθύνη του ΔΝΤ με τη Δεξιά, ώστε την κατάλληλη στιγμή να την "αδειάσουν" όλη πάνω της. Μέσω του Καρατζαφέρη "χρωμάτισαν" το ΔΝΤ με δεξιό "χρώμα" και μετά παγίδευσαν τη ΝΔ, για να της φορτώσουν την ευθύνη ολόκληρη. Τώρα ένας-ένας —και με ελαφρά "πηδηματάκια"— απεμπλέκονται, για ν' αφήσουν το κορόιδο μόνο του. Αυτή ήταν η δουλειά του ΛΑΟΣ. Σαν δήθεν δεξιό κόμμα να μετακινήσει την ευθύνη του ΠΑΣΟΚ προς τα δεξιά και την κατάλληλη ώρα να την αφήσει ολόκληρη πάνω στη ΝΔ. Γι' αυτόν τον λόγο ο Καρατζαφέρης λίγες ώρες πριν "εγκαταλείψει" την προσπάθεια "σωτηρίας" μάς έλεγε πονηρά πως έκανε "μπλοκ" με τον Σαμαρά ...Ξαφνικά έγιναν "κολλητοί" με τον "ανεύθυνο" Σαμαρά. Μόλις έκανε "μπλοκ", την "κοπάνησε", για να μεταφερθεί η ευθύνη προς την κατεύθυνση που επεδίωκε το αφεντικό του ο Μητσοτάκης. Τον "μαύρισε" με τον "μουντζούρη" και έφυγε.
Το μεγάλο κόλπο των βενιζελικών ήδη ξεκίνησε. Αφού σαν "προοδευτικοί" και "εκσυγχρονιστές" μάς λεηλάτησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης, τώρα μας "στέλνουν" τον λογαριασμό μέσω "τρίτων". Μιλάμε για τη μεγαλύτερη παράσταση του αιώνα. Το ΠΑΣΟΚ μάς έβαλε στο ΔΝΤ ...και η ΝΔ θα φάει το "ξύλο". Η δοτή κυβέρνηση των πασόκων κυβερνά με την "εντολή" του ΠΑΣΟΚ ...και η ΝΔ αναλαμβάνει την ευθύνη. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ "αντιστέκονται", το ΛΑΟΣ την "κοπάνησε" και η ΝΔ θα αναλάβει το εθνικό "κόστος". Αυτή θα δώσει τη σκληρή "μάχη", για να υπερασπιστεί τα κλοπιμαία των βενιζελικών. Αυτό κι αν είναι επίτευγμα. Τώρα ο δρόμος της "αντίστασης" είναι "ανοικτός" για τα λαμόγια.
Αφού έφαγαν και ήπιαν εις υγείαν του κορόιδου, τώρα θα ανέβουν πάλι στα "μπαλκόνια" να μας υπόσχονται λύτρωση". Αφού μας παρέδωσαν στους ξένους, θα βγουν στο "βουνό" της αντίστασης για την "απελευθέρωση" ...Οι άνθρωποι είναι απίθανοι. . Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να το κάνει αυτό και κανένας άλλος. Αρκεί κάποιος να παρακολουθήσει τον Γιωργάκη να περιγράφει το πόσο πολύ "αγωνίστηκε" για να μας "σώσει" και θα καταλάβει πως δεν υπάρχει άλλος τέτοιος μηχανισμός παραγωγής υποκρισίας και ψεύδους. Αυτοί, οι οποίοι ξεπουλάνε την πατρίδα για πενταροδεκάρες, είναι αυτοί, οι οποίοι μας απειλούν πως, αν δεν υποταχθούμε στο ΔΝΤ, θα εξαγοραστούμε για δεκάρες. Αυτοί, οι οποίοι είναι οι μόνοι Έλληνες δισεκατομμυριούχοι, μας απειλούν με μυστηριώδεις "Έλληνες", οι οποίοι έβγαλαν τα λεφτά τους έξω και θα μας εξαγοράσουν, αν δεν "προστατευτούμε" από το ΔΝΤ.
Όλα αυτά τα "παραμύθια" είναι εύκολο να εκστομίζονται από τους βενιζελικούς του ΠΑΣΟΚ, γιατί απλά δεν έχουν αντιπάλους να τους πολεμήσουν. Η δήθεν αντίπαλος Δεξιά εδώ και δεκαετίες είναι παραδομένη στους βενιζελικούς. Νικημένη ολοκληρωτικά και ισοπεδωμένη από αυτούς. Ελέγχεται από τον ανιψιό του Βενιζέλου και στην κυριολεξία χρησιμοποιείται ως "σκουπιδοτενεκές" των βενιζελικών. Οι βενιζελικοί, μέσω του ΠΑΣΟΚ, "τρώνε και πίνουν" και στη ΝΔ πετάνε τους "λογαριασμούς". Γι' αυτό άλλωστε της έκαναν κάποτε "δώρο" τον Μητσοτάκη. Ο Μητσοτάκης είναι αυτός, ο οποίος εξασφαλίζει πάντα ότι η Δεξιά θα πληρώνει τα δικά τους χρέη. Έχοντας μέσω του Σαμαρά εξασφαλισμένη την προδοσία της ηγεσίας της Δεξιάς, θα της "φορτώσουν" για άλλη μια φορά τον "μουντζούρη", προκειμένου να επιβιώσει το κόμμα τους ...Με ψήφους της Δεξιάς θα νομιμοποιηθούν τα κλοπιμαία των πραιτοριανών του βενιζελισμού ...Τα εκατομμύρια των Παπανδρέου, των Μητσοτάκηδων και όλων των γνωστών "προοδευτικών" διαπλεκομένων.
Τώρα βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν ...Στο σημείο όπου ο "αθλητής" κρατά την ανάσα του, για να κάνει το μεγάλο άλμα. Πρέπει το ΠΑΣΟΚ να περάσει τα βάρη των εγκλημάτων του στη ΝΔ και αυτό είναι το δύσκολο. Δύσκολο —σχετικά—, γιατί το παιχνίδι είναι "στημένο". Ο μέγας Μητσοτάκης ελέγχει το παιχνίδι και ο Σαμαράς απλά είναι ένα "πιόνι" στα χέρια του ...Ένα πιστό πιόνι, αν σκεφτεί κάποιος το ποιόν και την προέλευση του Σαμαρά. Ο εγγονός του Μπενάκη δεν είναι δυνατόν να "πουλήσει" την οικογενειακή του παράδοση. Ο εγγονός του συνεταίρου τού Βενιζέλου θα κάνει το "καθήκον" του ...Business us usual. Δεν θα κάνει δηλαδή κάτι πέρα από τη συνείδησή του. Ως βενιζελικοί όλοι αυτοί, πάντα μισούσαν τη Δεξιά και τώρα έχουν την ευκαιρία να της φορτώσουν τα νέα "άπλυτά" τους.
Αυτό είναι το όλο κόλπο. Γι' αυτόν τον λόγο "ανέστησαν" τον πεθαμένο Σαμαρά και του έδωσαν την ηγεσία του κόμματος ...Τον κρατούσαν στον "πάγκο" για την κρίσιμη ώρα ...Για να μην χάσουν τον έλεγχο του κόμματος της ΝΔ από αυτούς οι οποίοι μισούσαν τον Μητσοτάκη και σε κάποια στιγμή θα επεδίωκαν να τον διώξουν από το κόμμα. Αυτό το κρυφό "χαρτί" του Μητσοτάκη είναι ο Σαμαράς. Γνωρίζοντας ως κλέφτες πού θα οδηγηθεί η κατάσταση εξαιτίας της λεηλασίας τους, προετοίμασαν την κατάσταση. Έβαλαν τους δεξιούς να "τιμωρήσουν" τη Ντόρα, για να παραδώσουν τη ΝΔ στον βενιζελικό Σαμαρά. Τον "ανέστησαν" με τον πιο εύκολο τρόπο, για να φορτώσει στους δεξιούς όλη την αθλιότητα της βενιζελικής Μεταπολίτευσης. Ο Σαμαράς σαν δήθεν αντιντορικός και αντιμητσοτακικός, ήταν σίγουρο πως θα έκανε πολύ καλύτερα αυτό, το οποίο, αν το έκανε ο ίδιος ο Μητσοτάκης ή η Ντόρα, θα γινόταν επανάσταση στη Δεξιά. Τώρα φαίνεται ο λόγος που έχασε η Ντόρα τόσο εύκολα της εσωκομματικές εκλογές χωρίς αντιδράσεις. Αυτό ήταν το κόλπο και σε αυτό το κόλπο ο Σαμαράς διεκδικεί το Όσκαρ υποκρισίας. Ο ίδιος ο εγγονός του Μπενάκη με τη βοήθεια του ανιψιού τού Μητσοτάκη θα σώσει την "παρέα" τους ...Την παρέα των δισεκατομμυριούχων πλέον.
...Απλά πράγματα. Όλα γίνονται, για να σωθεί αυτή η παρέα των βενιζελικών, οι οποίοι μας ρήμαξαν σαν πεινασμένες "ακρίδες". Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι επωφελούνται από την προδοσία της πατρίδας και την παράδοσή της στους ξένους τοκογλύφους. Θα αφήσουμε τους ξένους να τους αποκαλύψουν, για να μην μας πούνε εμάς μεροληπτικούς. Σύμφωνα με την New York Times και τον αρθρογράφο τους Floyd Norris, αυτοί, οι οποίοι σώζονται από τη "βοήθεια" του ΔΝΤ, δεν είναι οι Έλληνες πολίτες, αλλά οι μεγαλοτραπεζίτες της χώρας ...Οι μεγαλοτραπεζίτες, οι οποίοι στην Ελλάδα είναι και μεγαλοεργολάβοι και μεγαλοκαναλάρχες ...Άρα σύσσωμη η Διαπλοκή. Οι ίδιοι οι άνθρωποι, δηλαδή, είναι πίσω από όλα αυτά και απλά ο αρθρογράφος ξεκινάει από μια ιδιότητά τους, που είναι η τραπεζική. Λάτσης, Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος, Αλαφούζος, Σάλλας, Λαμπράκης-Ψυχάρης, Μπόμπολας, Κόκκαλης, Μπακατσέλος κλπ.. Όποιος βρει κάποιον δεξιό ανάμεσά τους, κερδίζει λουκούμι. Όλοι τους είναι δισεκατομμυριούχοι βενιζελικοί μιας βενιζελικής Μεταπολίτευσης, που λεηλάτησε τη χώρα ...Αυτούς, τους οποίους θα σώσει η Δεξιά με την "υπευθυνότητά" της ...Η Δεξιά, η οποία εδώ και τριάντα χρόνια άγεται και φέρεται ως πτώμα-λεία των βενιζελικών.
Το μόνο πράγμα στο οποίο βλέπουμε να σημειώνει πρόοδο η Δεξιά είναι η "διασημότητά" της. Η Δεξιά, που μέχρι τώρα προκαλούσε το γέλιο στο εσωτερικό της χώρας, θα ανέβει επίπεδο. Θα διασκεδάζει με την "υπευθυνότητά" της και το παγκόσμιο κοινό, αν αναλογιστεί κάποιος το κοινό των New York Times. Η Δεξιά, η οποία εξαιτίας του Μητσοτάκη ανέδειξε γίγαντες της πολιτικής κωμωδίας τύπου Ντόρας, Σουφλιά, Αβραμοπουλαίων, Αρούληδων και Προκόπηδων ...Γιγαντιαία "τίποτε", που έδωσαν με επιτυχία άπειρες ατομικές παραστάσεις. Αυτή η Δεξιά είναι έτοιμη επιτέλους να μας αποδείξει με τις πράξεις της τι ακριβώς εννοούσαν οι βενιζελικοί, όταν επί τριάντα χρόνια φώναζαν ..."ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά" ...Τελικά, Δεξιά σημαίνει χαϊβάνια ...Χαϊβάνια, που όμοιά τους δεν έχουν ξαναϋπάρξει στην πολιτική μας ιστορία.
Πρέπει να "ξυπνήσουν" οι δεξιοί και να διώξουν από το κόμμα τους τον εγγονό του Μπενάκη. Πρέπει ν' ανοίξουν τα "μάτια" τους και να δουν τον ρόλο που παίζει η "μαριονέτα" του Μητσοτάκη. Αν δεν το κάνουν αυτό, θα είναι άξιοι της μοίρας τους ...Της κακής τους μοίρας. Θα είναι οι άχρηστοι και οι ανίκανοι, που τους δουλεύουν όποτε θέλουν οι αντίπαλοι τους ...Αυτοί, που πληρώνουν τα "πηδήματα" των άλλων ...Οι "κερατάδες", που κάθε λίγο και λιγάκι τρώνε και από ένα χέρι ξύλο. Θα είναι άχρηστοι ως Έλληνες και κορόιδα ως δεξιοί. Θα είναι οι δεξιοί, που με την ψήφο τους έκαναν πολυεκατομμυριούχους αυτούς, οι οποίοι επί τριάντα χρόνια τούς έβριζαν ...Αυτούς, οι οποίοι επί τριάντα χρόνια στο ένα χέρι κρατούσαν μια ντουντούκα και φώναζαν ..."ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά" και με το άλλο χέρι έκλεβαν ...Θα είναι αυτοί, οι οποίοι έκαναν πολυεκατομμυριούχους τους "ήρωες" του Πολυτεχνείου ...Την εκβιάστρια Δαμανάκη, τον Λαλιώτη και τους άλλους.
Αυτούς τους δεξιούς ο λαός και η ιστορία θα τους "θυμάται" ως άχρηστους. Αυτό βέβαια είναι και το μόνο θετικό γι' αυτούς. Για ένα πράγμα, δηλαδή, δεν θα πρέπει ν' ανησυχούν. Ό,τι και να ψηφίσουν στην αυριανή ιστορική συνεδρίαση της Βουλής, η ιστορία δεν θα τους "θυμάται" ως προδότες. Για να είσαι προδότης, θα πρέπει να λειτουργείς συνειδητά με μυαλό και όχι σαν χαϊβάνι με ένστικτο. Προδότες θα μείνουν στην ιστορία ο Παπανδρέου, ο Βενιζέλος, ο Παπαδήμος, ο Λοβέρδος και οι άλλοι. Από τη ΝΔ μόνον ο Σαμαράς, ο επίτιμος και ο Κυριάκος δικαιούνται αυτόν τον τίτλο. Οι άλλοι θα παραμείνουν στο επίπεδο του απλού συμμετέχοντα ..."Ήμουν κι εγώ εκεί ...Έστω και ως χαϊβάνι". 
Πρέπει να καταλάβουν όλοι πως η χρεοκοπία είναι ΕΠΙΛΟΓΗ και μάλιστα συμφέρουσα ...Η τελευταία και αυτήν τη στιγμή καλύτερη ΕΠΙΛΟΓΗ για τους Έλληνες. Δεν είναι το τέλος, αλλά μια αρχή. Γι' αυτόν τον λόγο εφευρέθηκε ...Για να γίνει μια αρχή για όποιον δεν τα κατάφερε στη ζωή του. Ανθρώπινο δικαίωμα είναι η χρεοκοπία. Ευνοϊκό νομοθέτημα είναι και όχι καταδίκη σε "θάνατο". Ο ανθρωπισμός και ο πολιτισμός της κοινωνίας είναι που την εφεύρε ως πρακτική. Για να ξεφύγουμε από τον Μεσαίωνα των υπανθρώπων τοκογλύφων τύπου "Σάιλοκ", που ζητούσαν κομμάτι ανθρώπινης σάρκας για απλά χρέη.
Η λογική της χρεοκοπίας είναι απλή. Υπό τη προστασία του διεθνούς νόμου συνεχίζεις να εργάζεσαι, ώστε να ζεις ως άνθρωπος ...και με ό,τι περισσεύει ξεχρεώνεις τους δανειστές σου. Σήμερα τα απάνθρωπα κτήνη της Τρόικας μάς ζητούν να περάσουμε στον Μεσαίωνα. Σήμερα τα παιδιά του Σάιλοκ ζητούν τη "σάρκα" της Ελλάδας ...Ζητούν τα ακριβώς αντίθετα. Ζητούν να καταδικάσουν την Ελλάδα και την κοινωνία της σε θάνατο για χρέη τα οποία στην πλειοψηφία τους είναι δικά τους παράνομα δημιουργήματα. Αρνούμενοι να ευθυγραμμιστούν με τον πολιτισμό, ζητούν από τους Έλληνες να δανειστούν, για να ξεπληρώσουν στο άρτιο τους τοκογλύφους ...και να ζουν με ό,τι περισσεύει και άρα σαν ζώα. Ούτε ένα ευρώ από τα δάνεια δεν θα μπει στην ελληνική αγορά. Τα δάνεια είναι για να ξεπληρωθούν οι τοκογλύφοι στο ακέραιο. Εμείς θα ζούμε με ό,τι περισσεύει ...όχι από αυτά που θα μας δίνουν, αλλά από αυτά που βγάζουμε μόνοι μας και θα μας αφήνουν να κρατάμε.
Κάνουν λάθος αν κάποιοι φοβούνται για το πώς θα τη "βγάλουμε" σε περίπτωση χρεοκοπίας. Έτσι κι αλλιώς με τα δικά μας χρήματα θα ζήσουμε. Είτε μας δανείσουν οι ξένοι είτε όχι, με τα δικά μας χρήματα θα ζήσουμε ...Το προβλέπει η δανειακή σύμβαση. Αυτό, δηλαδή, προς απάντηση αυτών, οι οποίοι φοβούνται για το πώς θα επιβιώσουμε χωρίς τα δάνεια των "σωτήρων" μας. Θα επιβιώσουμε όπως προβλέπεται και από το σημερινό Μνημόνιο να επιβιώσουμε. Με τα δικά μας χρήματα προβλέπεται να ζήσουμε σε κάθε περίπτωση. Με τα δάνεια που παίρνουμε, θα ζουν σαν βασιλιάδες οι "άλλοι". Αυτό πρέπει να το αποτρέψουμε πάση θυσία. Πρέπει να παζαρέψουμε τις υποχρεώσεις μας και αν αυτό δεν είναι δυνατόν, να οδηγηθούμε στη χρεοκοπία, για να σωθούμε ...Είναι η μόνη μας επιλογή ...Είναι η σωστή επιλογή. Να σώσουμε αυτά που μας ανήκουν και πρέπει να διασφαλίσουμε για τους απογόνους μας ...Να τα σώσουμε πολύ πριν να είναι αργά ...Να τα σώσουμε νόμιμα με την πρακτική της χρεοκοπίας, πριν αναγκαστούμε να ρισκάρουμε να τα πάρουμε πίσω με αίμα.
Η απόδειξη της ορθότητας αυτών που λέμε είναι ο φόβος των τοκογλύφων μήπως οι Έλληνες ξαφνικά "φωτιστούν" και αναζητήσουν τη σωτηρία μέσω της χρεοκοπίας. Ανησυχούν οι τοκογλύφοι και οι χαφιέδες τους μήπως ξαφνικά κάποια θεία φώτιση μας σώσει. Γι' αυτόν τον λόγο ο Σαρκοζί μας απείλησε ευθέως με εθνική καταστροφή σε περίπτωση που τολμήσουμε να διανοηθούμε να χρεοκοπήσουμε. Γι' αυτόν τον λόγο σκέφτηκε η Μέρκελ και το ειδικό ταμείο για τα ελληνικά δάνεια ...Το θέλουν το ειδικό ταμείο, για ν' αποφύγουν την πιθανότητα να τους "αδειάσουμε" ...Το θέλουν το ταμείο αυτό, για να αποκλείσουν και τη θεωρητική πιθανότητα να "σωθούμε" ...Το θέλουν, ώστε και στην περίπτωση που θελήσουμε να χρεοκοπήσουμε, να μην έχουμε αυτήν τη δυνατότητα ...Να μην έχουμε πρόσβαση ως λαός στα απεχθή δάνεια, τα οποία έτσι κι αλλιώς θα μας τα χρεώσουνε.
Ρωτάμε λοιπόν τους Έλληνες και τους πολιτικούς τους. Θα αφήσουμε τα παιδιά του "Σάιλοκ" να μας ακρωτηριάσουν ως λαό; Θα αφήσουμε τα παιδιά των τοκογλύφων να μας αρπάξουν κομμάτια από την εθνική μας "σάρκα"; Αυτά, τα οποία από τον Μεσαίωνα κιόλας "καταγγέλλονταν" από τη λογοτεχνία ως απάνθρωπα και απαράδεκτα, σήμερα τα ανεχόμαστε, χωρίς να αντιδρούμε; Θα δώσουμε κομμάτι της ψυχής μας και της σάρκας μας στους τοκογλύφους; Απλά πράγματα. Θα απεμπολήσουμε κυριαρχικά δικαιώματα, επειδή ο Σημίτης, ο Παπακωνσταντίνου και ο Παπαδήμος έπαιζαν με την Goldman Sachs των ομοεθνών του Εβραίου "Σάιλοκ";
Ξυπνήστε Βουλευτές όλων των κομμάτων και των παρατάξεων. Τελευταία σας ευκαιρία είναι να "ξυπνήσετε" ...Άχρηστοι πολιτικοί, που κινδυνεύετε να περάσετε στην ιστορία ως κορόιδα των ξένων ιμπεριαλιστών ...Καραγκιόζηδες, που προσκυνάτε όποιον βρείτε μπροστά σας, αν σας δώσει λίγο χρόνο κουβέντας με την Τρέμη και τον Πρετεντέρη ...Παράσιτα, που πήρατε λίγο "λαδάκι" και δεν καταλάβατε ότι χάσατε μέσα από τα χέρια σας αυτό το οποίο διαχειριζόσασταν ...Μίσθαρνα κουτορνίθια των Λάτσηδων και των Μπομπολαίων ...Υποχείρια των παλιών δωσίλογων των Ναζί και των χαφιέδων της Σοβιετίας. Ο λαός δυστυχώς έφτασε στο σημείο να σας έχει ανάγκη και να σας ζητάει να τον αφήσετε να υπάρχει, ενώ θα έπρεπε να του ζητάτε εσείς να σας αφήσει να επιβιώσετε.
Αυτό, το οποίο έχει σημασία αυτήν την κρίσιμη ώρα, είναι ότι πρέπει μέχρι την τελευταία στιγμή οι Βουλευτές να αποδείξουν —έστω και σε ένα βασικό επίπεδο— ότι δεν έτρωγαν μέχρι τώρα "τζάμπα" το ψωμί τους ...Να αποδείξουν όχι πως είναι πολιτικά ζώα, πράγμα δύσκολο και απαιτητικό ...Να αποδείξουν ότι δεν είναι κοινά ζώα. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί κοινή ζωική λογική απαιτείται σήμερα, για να καταλάβει κάποιος τι πρέπει να κάνει και τι να ψηφίσει ...Απλά συμφέροντα να αναγνωρίζει, όπως κάνει ένα απλό ζώο. Αν οι Βουλευτές καταψηφίσουν τη δανειακή σύμβαση, ποιος θα εξοργιστεί; ...Ποιος θα στεναχωρηθεί; ...Ποιος θα πανικοβληθεί; Αν κάποιος με την πράξη του εξοργίζει, στεναχωρεί ή πανικοβάλει μισέλληνες —όπως ο Σαρκοζί, η Μέρκελ ή ο Γιούγκερ—, είναι δυνατόν να πιστεύει ότι αυτή η πράξη θίγει τα ελληνικά συμφέροντα;
Μας απειλεί το αδηφάγο κτήνος ο Βενιζέλος με το δήθεν επείγον της λήξεως του ομολόγου του Μαρτίου ...Ένα ομόλογο υποτίθεται μεγάλο, εφόσον είναι ονομαστικής αξίας της τάξεως των 16 δις ευρώ ...Ένα ομόλογο, το οποίο οι πραγματικοί επενδυτές το έχουν ήδη "ξεφορτωθεί" στη δευτερογενή αγορά στο 20% της αξίας του και το οποίο έχει περιέλθει στα χέρια των τοκογλύφων. Οι τοκογλύφοι, δηλαδή, που το αγόρασαν με περίπου 3 δις, περιμένουν από εμάς να τους πληρώσουμε 16 δις. Περιμένουν μέσα σε λίγες ημέρες να βγάλουν κέρδος 13 δις ευρώ από την ελληνική καταστροφή. Μόνον να το σκεφτεί κάποιος αυτό, θα πρέπει να πάει να "φουντάρει".
Είναι ντροπή να κόψουμε συντάξεις από τους γέροντες, νοσήλια από τους ασθενείς και βιβλία από τα παιδιά μας, για να δώσουμε τα υπερκέρδη στους τοκογλύφους ...Στους τοκογλύφους, οι οποίοι σίγουρα χρηματοδοτούν αυτήν τη στιγμή τις προεκλογικές καμπάνιες των "εξοργισμένων" Σαρκοζί και Μέρκελ. Είναι ντροπή να ξεπουλήσουμε την πατρίδα μας, για να πληρώσουμε τους σύγχρονους "Σάιλοκ". Είναι ακόμα μεγαλύτερη ντροπή να το κάνουμε όχι από πραγματική ανάγκη, αλλά από βλακεία και από ηλιθιότητα. Καθαρή βλακεία είναι να το πληρώσουμε στο ακέραιο, όταν μπορούμε με τρία ή τέσσερα δις να το ξεπληρώσουμε στο σύνολό του. Να μας πούνε και ευχαριστώ, χωρίς καν να σημειωθεί πιστωτικό γεγονός.
Απλά πράγματα. Δεν αποτελεί πιστωτικό γεγονός ένα τέτοιο παζάρι, γιατί δεν είναι απόδειξη αδυναμίας, ώστε να ενεργοποιηθούν τα CDS. Δεν αποτελεί απόδειξη χρεοκοπίας να επαναδιαπραγματεύεται κάποιος την επαναγορά του ομολόγου του. Αυτό είναι κάτι, το οποίο καθημερινά συμβαίνει γύρω μας, επειδή όλοι προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους με όποιον τρόπο μπορούν. Είναι χρεοκοπημένος όποιος πολίτης, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, επαναδιαπραγματεύεται το ενοίκιο του μαγαζιού του ή του σπιτιού του; Είναι παράνομος όποιος παρακάμπτει τα "συμφωνηθέντα" εξαιτίας άσχημων εξελίξεων και για λόγους συμφέροντος; Όχι βέβαια. Μπορεί να το κάνει για το κέρδος και όχι εξαιτίας της ανάγκης ...Μάγκας μπορεί να είναι και όχι κακομοίρης.
Δοκίμασε ποτέ η Ελληνική Κυβέρνηση να πληρώσει ένα ομόλογο με βάση την νέα πραγματικότητα; Να τα πληρώσει με βάση τις τιμές που τα πληρώνονται οι πραγματικοί επενδυτές στη δευτερογενή αγορά; Για "σκουπίδια" τα έχουν αγοράσει οι τοκογλύφοι τα ομόλογά μας και εμείς θα δανειζόμαστε για να τους τα πληρώσουμε χρυσάφι, χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι από κανέναν νόμο; Αυτό θέλουν να κάνουν και τον Μάρτιο. Βάζουν τον ελληνικό λαό να δανειστεί με απάνθρωπους όρους, για να πληρώσουν τους τοκογλύφους. Θα τους πληρώσουμε χρυσάφι, επειδή μας τρομάζει η Μέρκελ και ο Σαρκοζί; ...Θα τους πληρώσουμε χρυσάφι επειδή τα συμφέροντά μας "προστατεύονται" από τον διαβόητο Βενιζέλο;
...Τον Βενιζέλο, ο οποίος δήθεν διαπραγματεύεται "σκληρά" για λογαριασμό μας. Πώς διαπραγματεύεται ο άσχετος; Δεν διαπραγματεύεται όπως ο ισχυρός, που δίνει απέναντι σ' αυτούς που του ζητάνε — και είναι οι τοκογλύφοι κάτοχοι των ομολόγων. Διαπραγματεύεται σαν αδύναμος, που ζητάει απέναντι σ' αυτούς που δίνουν και είναι οι Τροϊκανοί. Πηγαίνει και διαπραγματεύεται εκεί όπου είναι αδύναμος —και χωρίς καμία δυνατότητα— και εγκαταλείπει τη διαπραγμάτευση, η οποία μπορεί να του αποφέρει τεράστιο κέρδος. Διαπραγματεύεται, ζητώντας αυτά που πρέπει να δώσει, χωρίς να τα διαπραγματευτεί. Αυτός είναι ο "ευφυής" συνταγματολόγος, που εσχάτως ανακάλυψε την οικονομία.
Όλα αυτά είναι παράλογα και αν το σκεφτεί κάποιος και παράνομα υπό τις παρούσες συνθήκες. Δεν είναι δυνατόν να πεθαίνουν Έλληνες από την πείνα ή την έλλειψη φαρμάκων και η ηγεσία μας να πληρώνει τα ομόλογα, χωρίς να τα διαπραγματεύεται. Τα περισσότερα ομόλογά μας βρίσκονται στα χέρια τοκογλύφων, γιατί οι ίδιοι φρόντισαν με τις "αξιολογήσεις" των δικών τους εταιρειών να τα "σκουπιδοποιήσουν". Αυτό είναι το κόλπο των τοκογλύφων εις βάρος όλων των χωρών και όχι μόνον εις βάρος της Ελλάδας.
Τρομάζουν τους επενδυτές, για να τους αναγκάσουν να ξεφορτωθούν τα ομόλογα και στη συνέχεια οι ίδιοι τα παίρνουν τζάμπα. Δήθεν ρισκάρουν αγοράζοντας τα "σκουπίδια" στη δευτερογενή αγορά, την ώρα που με πληρωμένους ηγέτες γνωρίζουν πως οι λαοί θα αιμορραγήσουν, προκειμένου να τους πληρώσουν στο ακέραιο. Διεκδικούν τα υπερκέρδη και από αυτά μοιράζουν στους διάφορους Σαρκοζί και Μέρκελ, για να κάνουν τις πανάκριβες καμπάνιες τους. Τώρα περιμένουν από εμάς να τους πληρώσουμε κέρδη χρυσού, ενώ έχουν αγοράσει "τενεκέδες". Εκεί φτάσαμε εμείς οι Έλληνες ...Οι πάλαι ποτέ διάσημοι για την εξυπνάδα μας και την οδύσσεια πονηριά μας ...Να φαινόμαστε ηλίθιοι, γιατί αυτοί οι οποίοι μας κυβερνάνε τα "παίρνουν". Κάποτε όμως θα ανοίξουν οι λογαριασμοί και πολλοί θα "δαγκωθούν". Οι σημερινοί Γιωργάκηδες, Βαγγελάκηδες και Αντωνάκηδες, που "πολεμάνε" για εμάς, θα αποκαλυφθούν για τις προδοσίες τους και τότε πολύ φοβόμαστε ότι θα δούνε το κόσμο από "ψηλά".
Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε σε αυτό το κείμενο για απλή ζωική λογική. Δεν έχουμε μεγάλες απαιτήσεις από τα "ζωντανά" της Βουλής. Ό,τι είναι επιβλαβές για τους εχθρούς σου, είναι ωφέλιμο για εσένα. Γι' αυτόν τον λόγο η Δημοκρατία αναζητά τους αντιπροσώπους του λαού ανάμεσα στους τυχαίους και όχι στα "φαινόμενα". Γι' αυτόν τον λόγο η Δημοκρατία επιτρέπει στον καθένα από εμάς να ζητάει ψήφο και εμπιστοσύνη από τον λαό, για να τον αντιπροσωπεύσει ...Θεωρεί ότι είναι άνθρωπος και ότι έχει τουλάχιστον τη ζωική λογική. Αυτό θέλουμε σήμερα από τους Βουλευτές. Δεν ζητάμε κάποιο θαύμα. Ζητάμε τα αυτονόητα. Ζητάμε να μας αποδείξουν ότι είναι άνθρωποι ...Απλοί άνθρωποι, που περπατάνε όρθιοι ...Ούτε καν Homo Sapiens ...Μας αρκεί και το Homo Erectus. Σε αυτό ελπίζουμε, εφόσον μόνον από απλά ζώα μπορείς να τους πάρεις τόσο εύκολα την πατρίδα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com
....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου