Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Θα μετακομίσει η ηλεκτροπαραγωγή της Ευρώπης Ανατολικά;

Πείτε με συνομωσιολόγο, πείτε μου ότι βλέπω φαντάσματα, αλλά όλη αυτή η διασυνοριακή καλωδίωση, όλα αυτά τα διαμεσογειακά δίκτυα, δεν είναι τυχαία. Γιατί να έχει η Άρια φυλή και οι κυριλέ Ευρωπαίοι εργοστάσια παραγωγής ρεύματος στις χώρες τους, όταν μπορούν να τα βάλουν Ανατολικά, ή Νοτιοανατολικά, με τους αέρηδες να είναι Δυτικοί και Βορειοδυτικοί;
Και πώς θα χρηματοδοτήσουν όλα αυτά τα καλώδια; Μα με έργα ΑΠΕ που η πλούσια ταρίφα του καλύπτει και τα καλώδια, είναι η χρηματοδότηση των καλωδίων (που πληρώνεται κυρίως από ιθαγενείς, έμμεσα ή άμεσα). Σιγά μην και βάζουν καλώδια ΓΙΑ τα αιολικά. Τα αιολικά χρηματοδοτούν τα καλώδια. Δείτε το καλώδιο Κρήτη-Λακωνία, π.χ. Και η Πράσινη Ανάπτυξη, όλη μαζί υποστηρίζει και τους τζίρους, και την συμμετοχή των κορόϊδων που τίποτα δεν έχουν να κερδίσουν, αλλά θα ηλεκτροδοτούν την Μητρόπολη. Μεγαλοφυές.


Και πείτε μου εσείς, ότι αυτοί οι άνθρωποι που σχεδιάζουν το ίδιο ακριβώς πράγμα από το 1900, δεν το είχαν σκεφτεί, και δεν το έχουν σχεδιάσει και μελετήσει κατά κόρον.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου