Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί

Nα εξακολουθήσουν να μη χορηγούν φάρμακα με πίστωση, είναι αποφασισμένοι οι φαρμακοποιοί της Αθήνας και του Πειραιά, αλλά και άλλων περιοχών της χώρας, όπως φάνηκε από την απογευματινή συνεδρίαση των εκπροσώπων τους.

«Ο αγώνας των φαρμακοποιών εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής θα συνεχιστεί, καθώς εκτός από τους φαρμακοποιούς της Αττικής, πολλοί σύλλογοι της περιφέρειας αποφάσισαν να συνεχίσουν την απεργία τους», επισημαίνει ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών, Κωσταντίνος Λουράντος, ο οποίος εκτιμά ότι το θέμα των οφειλών προς τους φαρμακοποιούς δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει.


Το γεγονός ότι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί, όχι μόνον της Αττικής, αλλά και άλλων περιοχών της χώρας δείχνει ότι ουσιαστικά απορρίπτεται η χθεσινή πρόταση του προέδρου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Θ. Αμπατζόγλου, για αναστολή των κινητοποιήσεων, αφού τα αρμόδια υπουργεία δεσμεύτηκαν ότι θα αποπληρώσουν ένα σημαντικό μέρος των οφειλών (250 εκατ. ευρώ από τα 400 εκατ. ευρώ) προς τους επαγγελματίες του κλάδου.
πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου