Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Καρατζαφέρης για Βορίδη-Άδωνι: Αν έχασαν τον πατριωτισμό τους πρόβλημα τους ! (Σχόλιο...''πατριωτικός φιλελευθερισμός''...καινούργιο είναι αυτό?Όπως λέμε ''φιλελεύθερος κωλοτουμπισμός''???

«Η ιδεολογία μας είναι ο πατριωτικός φιλελευθερισμός. Εάν κάποιοι έχουν απωλέσει ως κυρίαρχο στοιχείο τον πατριωτισμό , τότε το πρόβλημα είναι δικό τους», δήλωσε στη Real Νews ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, απαντώντας στο ερώτημα τι θα κάνει αν οι κύριοι Βορίδης και Γεωργιάδης ψηφίσουν τα μέτρα.


Σε ερώτηση αναφορικά με το αν θα διαγραφούν είπε πως «υπάρχουν όργανα στο κόμμα. Θα πρέπει να έλθουν να εξηγήσουν την πολιτική τους σε ένα έκτακτο συνέδριο ή στην Kεντρική Eπιτροπή. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να πείσουν».

Τέλος, αναφερόμενος στο τι σημαίνει αν δεν ακολουθήσουν τα στελέχη του τη γραμμή του είπε: «Σε κάποια υπουργεία , εκ του αντικειμένου δημιουργούνται και κακές συναναστροφές . Δεν θα ξεχάσω , όμως τις ατέλειωτες ώρες του Μάκη Βορίδη στο γραφείο μου, μέχρι να φιξαριστεί ότι τελικά υπουργοποιείται και ποιο υπουργείο θα πάρει. Ούτε θα ξεχάσω την εξαιρετικά έντονη συναισθηματική φόρτιση του 'Αδωνη εκείνο το βράδυ. Πιστεύω δεν το έχουν ξεχάσει και αυτοί».

(iefimerida)
 http://armageddon-news.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου