Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Λοβέρδος: ''Βεβαίως και πρέπει να στηρίξουμε τη ΝΔ εάν είναι πρώτο κόμμα''

(Σχόλιο...Άλλωστε όλα τα  αποκόμματα ανήκουν στη ίδια ξένη μητρική εταιρία...)


Για μετεκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μίλησε για πρώτη φορά ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος στο πλαίσιο του «μηνύματος», που όπως είπε, πρέπει να στείλει η Ελλάδα στο εξωτερικό και τις αγορές, αν μετά τις εκλογές δεν υπάρξει αυτοδυναμία κανενός κόμματος. Στην περίπτωση που η ΝΔ βγει πρώτο κόμμα τότε το ΠΑΣΟΚ θα την στηρίξει, δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

«Βεβαίως και πρέπει να στηρίξουμε τη ΝΔ εάν είναι πρώτο κόμμα και αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να εκπέμπεται στο εξωτερικό», είπε ο κ. Λοβέρδος στον Real FM, τονίζοντας πως η θέση του δεν έχει αλλάξει και δεν έχει κανένα πρόβλημα να δηλώσει πως η ΝΔ θα πρέπει να στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές.


 Εκτίμηση επίσης του υπουργού Υγείας είναι πως τόσο τα ποσοστά της ΝΔ, όσο και αυτά του ΠΑΣΟΚ, θα είναι μεγαλύτερα απ' ό,τι εμφανίζονται στις σημερινές δημοσκοπήσεις.Οσον αφορά τις αποφάσεις του Eurogroup, μίλησε για «πρόσκαιρη ανακούφιση», επισημαίνοντας πως αν δεν γίνουν τα απαραίτητα βήματα για την τόνωση της ρευστότητας και τη διόρθωση του κράτους, τότε πολύ σύντομα η Ελλάδα θα βρεθεί μπροστά στα ίδια διλήμματα

 http://activistika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου